Xin Tian Di

Shanghai, China中国上海 Conservation Commercial Urban Development城市商业保护发展区 55,555 M² floor area; 29706 M² site area, 2-6 floors + 1 floor basement建筑面积 55,555 M²; 基地面积 29706 M², 2-6 层 + 1 地下室 Master Planning & Architecture总体规划, 建筑设计 1997-1999

Xin Tian Di, literally ‘New Heaven Earth’, is a development of restored low-rise houses (‘Shikumen’ or ‘stone-gate’ buildings) in the town centre. The restored buildings, together with new inserts and built works, perfectly symbolise the new and dynamic Shanghai that has emerged from its days under Communist rule. The blend of historic and modern architecture represents a newfound sense of consumer-based confidence.

The dialogue between the historic remains and the recent intervention introduces a new experience which speaks of both nostalgia and excitement. The comprehensive entertainment hub targets residents and visitors, featuring a myriad specialty F&B, retail, entertainment, recreational and commercial facilities.

Note: Project designed by Wong Chiu Man for Nikken Sekkei International

For more information, please visit Xin Tian Di




欲了解更多信息,请浏览 Xin Tian Di

more less
Xin Tian Di Xin Tian Di Xin Tian Di Xin Tian Di Xin Tian Di